sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Kuluneen viikon kuulumisetKuluneella viikolla oli pitkiä koulupäiviä; maanantaista torstaihin oli luentoja klo 9-18 ja perjantaina klo 9-13. Iltaisin yritin vähän vielä silmäillä päivän aiheita, mutta eihän sitä paljon jaksanut. Kuvassa olevat kirjat ovat nyt siis opiskelun aiheena. Vielä ensi viikko luentoja ja sitten on tentit näistä ekoista, valmistelevista kursseista.

Meillä kaikki oppimateriaali kuuluu kurssin hintaan, joten kirjatkin saatiin koululta, mikä onkin mainiota. Tilanne ei suinkaan ole sama kaikilla muilla Master-kursseilla; esim. ne ympäristöjohtamisen opiskelijat jotka on meidän kanssa samoilla johtamisen perusteet ja mikroekonomia –kursseilla eivät saa näitä kirjoja koululta, vaikka kurssin hinta on aivan sama…

Viikonloppukin on kulunut kurssikirjojen parissa. Eilinen myös siivoillessa. Tänään kävin myös pitkällä kävelylenkillä iltapäivällä vaikka ilma onkin ankea: pilvistä ja koleaa, edelleen.

4 kommenttia:

 1. No onpas pitkiä päiviä. Olikos se niin, että se koulu on kohtalaisen lähellä vai meneekö paljon aikaa vielä matkoihinkin?

  VastaaPoista
 2. Kouluun on onneksi vain vartin kavelymatka joten matkoihin ei kulu aikaa.

  VastaaPoista
 3. Hessu nyt ne kyllä huijaa sua siellä koululla... Tai sä oot ymmärtänyt siitä opiskeluohjeistuksesta jotain väärin. Eihän Milanossa opita lukemalla kirjoja vaan katselemalla ihmisiä! Thesartorialist.blogspot.com on ollut just pari päivää sitten siellä ja osaa auttaa sua hahmottamaan keskittymisen oikeat kohteet. Vaikka kyllähän sä jo kirjoititkin "silmäilleesi päivän aiheita", joten naisen vaisto pelastaa aina ja ehtinet hyvin vuodessa masteroida ainakin katseen johtamistaidot!

  VastaaPoista
 4. Christa, Christa, Christa... lueppas tuolta ekasta postauksesta miksi tänne Milanoon on tultu... :-)

  Vaikka kyllä mä ton sartorialistin ehdin säännöllisesti tsekata...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.