keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Helmikuu on alkanut...

… ja ekat tentit on ohi. Luulen että kaikki kolme meni ihan hyvin (ja hyvä niin, koska aiheethan olivat minulle jo tuttuja…). Proffatkin taisi antaa meillä pehmeän laskun; olivathan nämä valmistelevia kursseja ja kurssilla on monia jotka ei ole koskaan opiskelleen kaupallisia aiheita.

Huomenna alkaa uudet kurssit ja päästään siis varsinaiseen asiaan: Economia del territorio e mobilità sostenibile, Economia e politica dei trasporti, Mobilità urbana. Näistä on sitten maaliskuun toisella viikolla tentit. Se on siis kuljetuksia ja logistiikkaa tästä eteenpäin.

Mutta tänään on vapaa ilta!

2 kommenttia:

 1. En tiennytkään, että Bocconissa tunnetaan käsite "pehmeä lasku"! ;D

  Nim. Erään opiskelijan touhuja läheltä seuraava

  VastaaPoista
 2. Moi Pippuri, tämä pehmeä lasku on tietysti hieman venyvä käsite; eka kolmen kurssin jakso oli aika intensiivinen ja lukemista oli paljon (vaikeaa erityisesti niille joilla ei aiempaa kauppatieteellistä taustaa). Mutta käsittääkseni perusopiskelijoilla on vielä isommat kirjavuoret selvitettävänä. Master-kursseilla on kai vähän eri meininki...

  Tosin kurssikaverit on sitä mieltä, että tämä on rankempaa kuin aiemmat opinnot ja proffiltakin tuli selkeä viesti, että opettele valitsemaan mitkä asiat teet hyvin, koska työelämässä et kuitenkaa ehdi tehdä kaikkea 100%.

  Mulle tenttien helppous oli positiivinen ylläri (vaikka kyllä niihin tuli luettuakin). Tuloksia ei ole vielä saatu, joten jää nähtäväksi miten oikeaan tämä mutu-tuntuma osui... ;-)

  Mutta ei nämä opinnot tästä varmaan helpommaksi ainakaan muutu.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.