sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Venemessuilla

Tänä viikonloppuna Naviglio Grandella riitti taas kuhinaa. Antiikkimarkkinoiden jälkeen vuorossa oli nyt NavigaMi -venemessut. Ihmisiä oli, jos vain mahdollista, enemmän kuin antiikkimarkkinoilla olen nähnyt, vaikka ilma oli harmaa ja sateen uhka jatkuvasti läsnä.Kanavan toisella laidalla oli teltoissa esittelyssä kaikenlaisia alaan liittyviä firmoja: veneiden vuokraajia, myyjiä ja valmistajia, merihenkisiä vaatteita, kaikkia enemmän tai vähemmän veneessä välttämättömiä tarvikkeita sekä veneily- ja sukelluskursseja. Yksi näytteille olleista firmoista oli Sailingmaker (alla kuvassa), jonka mainoslause kuuluu: Opi purjehtimaan missä ja milloin tahansa. Jolla oli siis asetettu jonkinlaiselle keinuvalle alustalle ja vieressä puhalsi tuuletin. Ainakin kuvan lapsilla tuntui olevan hauskaa...Näytteille oli tuotu myös Azzurra '83. Siis trailerilla kadulle ihmisten ihmeteltäväksi. Ilman mastoa.

Kanavan toisella laidalla oli uivassa esittelyssä moottoriveneitä, joilla potentiaaliset ostajat pääsivät myös pienelle kierrokselle kanavaa pitkin. Joukossa mm. tämä alla olevan kuvan kaunotar.


Ja Darsenan kunnostyötkin kuulemma vihdoin alkavat ensi viikolla. Alueen rapistumisesta oli puhetta tässä kirjoituksessa. Töiden valmistumisestahan ei tietenkään ole vielä tietoa, mutta jäämme jännityksellä odottamaan...

2 kommenttia:

  1. Jestas sun koti on kyllä hauskalla seudulla! Onko tuo viimeinen Riva? Kai kävit koeajamassa ;) Bocconin kasvatithan ovat parasta kohderyhmää!

    VastaaPoista
  2. Joo, Naviglio Grandella riittää tapahtumia!
    Nyt menneenä viikonloppuna siellä oli ulkoilma-taide-myyntinäyttely. Onneksi en asu sen naviglion varrella, täällä mun talon edessä on vähän rauhallisempaa, mutta kuitenkin olen ihan lähellä tapahtumia.

    Tämä kuvan vene on Comitti, mutta taisi siellä olla Riva-vene myös esillä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.