perjantai 16. heinäkuuta 2010

Alennusmyyntishoppailua

Milanossa on edelleen läkähdyttävän kuuma.
Mutta kuumudesta huolimatta olen vähän alennusmyyntishoppaillut.

On ollut pakko. Näin kuumaan ilmaan sopivia kesävaatteita minulla oli tosi vähän. Ja ensi viikolla pitää taas olla toimistoympäristössä enkä ihan t-paidassa ja shortseissa kehtaa mennä…

Milano onkin hyvä paikka alennusmyyntishoppailuun. Vinkkinä alet alkaa pääsääntöisesti tammikuun ja heinäkuun ensimmäisenä lauantaina. Kaupungissa on monta pientä merkkivaate-outletia, joissa tähän ale-aikaan hyvät alennukset varastohinnoista!

Minä olen kuitenkin kolunnut mm. Zaraa, Benettonia, H&M:ää ja Mangoa (jne. jne.), joiden kohtuulliset hinnat ovat alennusmyyntikaudella entistäkin kohtuullisempia.
Tässä ostoskierrosten tuloksia:Yksi pitkähihainen paitapusero, yksi puolihihainen pusero, yksi hihaton pusero, shortsit ja 2 t-paitaa.
Näihin meni 100 EUR. Aika hyvin pärjäsin, eiks joo?

Vielä tarvitsisi yhdet kesäkengät löytää…

1 kommentti:

  1. Hyvin ostosteltu, ja ihan siun näköisiä vaatteita. Mie en ole käynyt aleissa ollenkaan, vaikka ehkä olisi tarvetta. Nää muutama hellevaate mitä miulla on, alkaa olla jo hyvin paljon käytettyjä. Mutta on niin kuuma, ettei kykene kauppoihin. Kun niissäkin on kuuma ja happi loppuu.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.