sunnuntai 22. elokuuta 2010

Maisemat vaihtuu

Loma tuli lomailtu lämpimässä Suomessa. Ja loman aikana ehti suunnitelmatkin muuttua.

Alunperin opintovapaan piti kestää vuoden loppuun saakka, mutta työelämä kutsuukin jo nyt elokuun lopussa. Ihan yllättäen.
Työharjoittulu jäi siis kesken ja oikeat työt odottaa - Pariisissa.
Palaan entisen työnantajan hommiin, mutta uusiin tehtäviin. (Lopputyö Bocconiin tehtävä seuraavien kuukausien aikana siis työ ohessa....)Olen samaan aikaan innoissani päästessäni tutustumaan uuteen kaupunkiin tekemään työtä joka sopii opintojeni jatkoksi erinomaisesti, hermostunut lähtiessäni maahan, jonka kieltä en tunne ja työhön, jota en ole ennen tehnyt sekä haikea jättäessäni Milanon, jossa viihdyin niin hyvin.
Mutta eihän tällaista tilaisuutta voi käyttämättä jättää. Pieni toiveikas aavistuskin on, että tämä uusi työ saattaa tuoda minut jonkin ajan päästä muutamaksi kuukaudeksi takaisin Milanoon.

Vaikka kaupunki (ja maa) vaihtuu, tämä blogi jatkaa tässä samassa osoitteessa. Uusi otsikko toki tarvitaan, koska Hessu ei kohta enää ole Milanossa....

1 kommentti:

  1. Baskeri, patonkipussi ja punaviinilasi matkaan. Pariisi on kyllä jokaisella visiitillä vaan parantanut olemustaan mun mielessä (ja eka kerta oli kaukana hyvästä).

    Toivottavasti törmätään siellä :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.