sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Matkalaukkuelämää


Nyt on työelämä imaissut mukaansa. On tullut reissattua ja tehtyä pitkiä päiviä. Sen Hollannin reissun jälkeen tuli reissu Englantiin. Viikonlopun siinä välissä olin Ranskassa pyykkiä pesemässä. Ja kaksi seuraavaa viikkoakin reissataan.

Nämä ovat olleet sellaisia työmatkoja, että kohteessa näkee vain toimiston ja hotellin. Perjantaina olin toimistolla täällä Pariisissa ja lounaalla työkaveri kysyi millainen ilma oli Englannissa. Oli pakko vastata, että en tiedä. Ei jäänyt säätilat mieleen kun ulkona ei juuri tullut oltua.
Onneksi meidän tiimissä on mukavia ihmisiä, niin vielä ainakin kahden viikon tiiviin yhdessä olon jälkeen jaksaa toisten naamoja katsella eikä vitsitkään vielä ärsytä. Ja tämä projektikin etenee niin huimaa vauhtia, ettei sellaista olla tässä firmassa ennen varmaan nähty.

1 kommentti:

  1. Heip Hessu, kyllä vauhdikkaalta kuulostaa sun uusi työ! Nyt kun oot satakymmenen linssissä, mä voin pitää susta ja sun vauhdista hyvän huolen sitten Milanossakin ettei tehokas päivärytmi lipsu ;) siis heti aamukahdeksalta kirkkoja ja kupoleja kiertelemään! Vitsailin asiasta jo leidi E:llekin ja siltä melkein meni kuohuviinit kuplat väärään kurkkuun :-D Pian nähdään!
    -C

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.