sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Printemps

Kovasti ovat säät vaihdelleet täällä Pariisissa viime viikkoina. Välillä lämmintä auringonpaistetta (jo helmikuulta lähtien) ja toisina päivinä kylmää viimaa (kuten vaikka nyt kuluneella viikolla).

Vaikka virallisesti kevääseen päästään vasta huomenna, kovin on keväistä jo. Puut vihertää ja kukkivatkin jo. Ja linnunlaulukin on lisääntynyt.


Tähän sunnuntaihin kuuluivat taas tuoreet (lämpimät!) croisantit* ja sanomalehti. Sitten perinteiseen tapaan pyykin pesu.
Iltapäivällä lähdin sunnuntai-kävelylle Montmartrelle muiden turistien joukkoon.*Kyllä vain, jaksan edelleen hehkuttaa näitä sunnuntai-aamun tuoreita croisanteja.

2 kommenttia:

  1. Kuuluuko siihen pyykinpesuun edelleen matolla juoksentelu?
    Olispa täälläkin kevät. Väittävät, että uusi lumi olisi vanhan surma, mutta näitä kinoksia ei näköjään ihan noin vain nitistetä. Taas on niin talvista.
    Aamuaurinko on kuitenkin jo lupaava ja piristää kovasti. Siemeniäkin laitan multaan, katsotaan mitä tänä vuonna kasvaa.

    VastaaPoista
  2. Juoksumatto on ollut nyt pari viikkoa hajalla... Välillä sitten hölkkäilyn sijaan olen sitä polkenut. Mutta ihan aina ei mene pyykinpesun kanssa yksiin. Joskus käy niin että siellä onkin joku muu polkemassa. Mutta olen sitten käynyt kuntoilemassa muutenkin kuin pyykinpesun yhteydessä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.