tiistai 17. toukokuuta 2011

Muutto

Viikonloppu meni hieman hermostuneissa merkeissä. Hermostusta aiheutti pakkaaminen. Liian vähän laatikoita. Liikaa tavaraa. Lisäksi oli ne Euroviisut ja lätkäfinaali.

Sain kuitenkin kaiken mahtumaan johonkin ja eilen iltapäivällä suuntasin lentokentän kautta Madridiin soveltaen Air Francen "vain yksi enintään 10 kg painoinen käsimatkatavara" -sääntöä omiin tarpeisiini sopivammaksi.
Yhden ruumaan menevän matkalaukun lisäksi mukana oli siis tietokonesalkku, weekend bag-tyyppinen matkakassi (survottuna täyteen pääasiassa vaatteita, mutta myös mm. hengareita ja kahvijauhetta) sekä "käsilaukku", jossa passin, lompakon, puhelimen ja muun "perustavaran" lisäksi oli mm. yhdet kengät, latausjohtoja erilaisiin elektroonisiin laitteisiin, kahvipannu, kirjoja ja kaikenlaista muuta sälää. Olikin varmaa että turvatarkastuksesta en selviäisi pelkällä laukkujen läpivalaisulla.

Kolme laatikkoa jäi vielä Ranskaan odottamaan kuljetusta.

Perillä Madridissa asunnossa oli kaikki kunnossa. Työmatka toimistolle taittuu kävellen 10 minuutissa. Muuten en vielä ole uuteen kaupunginosaani ehtinyt juuri tutustua.

3 kommenttia:

 1. Hienoa, että pääsit perille. Toivottavasti viihdyt hyvin siellä uudessa ympäristössä.

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Joo hauskaa kuulla, että kaikki meni hyvin muuton kanssa! Kerro pian millainen kämppä on! ja se kaupunginosa..

  Erika

  VastaaPoista
 3. Moro Heli!

  Madrid on kyllä yleisesti ottaen kiva kaupunki! Toivottavasti asuinkulmasi myös :) Tsemppiä uusiin kuvioihin.

  - Suvi S.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.